Blog Arşivi

7 Mart 2014 Cuma

BU YAZI YAN ETKİ YAPABİLİR!

BU YAZI YAN ETKİ YAPABİLİR, CESARETİ OLMAYANLAR OKUMASINLAR…

1. Siz batıl ve uydurma inanışlarla mücadele eden, uydurma hadisleri deşifre eden tarikat ya da cemaat biliyor musunuz ?

2. Kalabalıklarıyla övünen bir “sürü” taraftarı var diye sevinen cemaatlerin ve tarikatların kan ağlayan İslam coğrafyasına koştuklarını gördünüz mü ?

3. Onları kurtarmaya gelen evliyaların neden hapishanelerde mahkum edilen ve tecavüze uğrayan Müslümanları kurtarmaya girmiyorlar hiç düşündünüz mü ?

4. Evliyalar, ermişler vs… için anlatılan kerametlerin Kur’an’da anlatılan peygamber mucizelerinin bilemem kaç katı olduğunu düşündünüz mü ?

5. Levlake, koyunların yediği ayetler, birbirini recmeden maymunlar, Allah ile pazarlık yapan peygamberler, kandil vs… Batıl inanışları savundukları kadar “Tevhid”i savunduklarını hiç gördünüz mü ?

6. “Muhammedi Allah” yapan, “Allah’ı ete-kemiğe büründürüp Mahmud” yapan, Allah tarafından kitap yazdırıldığını savunan bu kişiler mi uydurmacı yoksa hurafelerden sarhoş olan halk buları yutmaya alıştığı için mi tepkisiz kalıyor bunu hiç düşündünüz mü ?

7. Hurafecilerin montajlar, ses kayıtları, resimlemeler, yanlı haber, yalan haber, paralel yapılanma, hükümeti ele geçirme vs… bir yığın hünerinin olduğunu şimdi gördük. Peki, neden diğer cemaat ve tarikatlar bunlara sessiz kalıyor yoksa onlarda mı aynı şeyleri planlıyorlar… !? Bunu hiç düşündük mü ?

8. İçer atılınca, cevizi kaybolduğunda Abdulkadir’i çağıranlar, şu dershane mevzularını, ses kaydı yapmanın caiz olup-olmadığını, yalan haber yapmanın dindeki hükmünü bir zahmet sorsalar fena mı olur

Şimdi bu soruları sorduğumuz için yine en kötü biz olduk. “Senin başka işin yok mu ?” diyenleri duyar gibiyiz. Bu kişiler şunu unutmasınlar şuan içinde bulunduğumuz felaket hurafelerle yeterinde mücadele yapılmadığı için ortaya çıktı ve bizde ölene kadar onlarla mücadele edeceğiz…


Fehmi Çeçen

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder